Over ons

Over ons

Sero Biento Apartements

Alle appartementen zijn rustig gelegen op 200 meter afstand van de hoofdweg van Oranjestad naar Santa Cruz, niet ver van de Hooiberg, een markant herkenningspunt op het eiland.  Sero Biento Apartments ligt op ongeveer 10 minuten rijden vanaf het vliegveld (waar u echt geen overlast van heeft),  Surfside Beach en Oranjestad.

 

Binnen 200 meter vanaf de appartementen bevindt zich een kleine supermarkt en een bushalte (naar Oranjestad en San Nicolaas).  Wel raden wij aan een auto te huren om overal snel te komen en iets van Aruba te zien. Wij willen u hier graag bij adviseren, zodat u een goed verzekerde auto heeft. Wij zorgen dat u alle gewenste informatie krijgt, zodat u interessante plekken op Aruba kunt vinden.

 

Wij Eric en Petrina, de eigenaren,  wonen in een van de appartementen (13D) en zijn daardoor bijna altijd voor u bereikbaar.                                                            Eric is uw dagelijkse gastheer- 

Sero Biento Apartments bestaat al meer dan 15 jaar

We ontvangen met veel plezier al vele jaren onze gasten waarvan we er velen ondertussen als vrienden zien.

 

Een deel van de appartementen wordt permanent bewoond.  Al onze appartementen hebben zowel Amerikaanse 110 volt als de Nederlandse 220 volt stopcontacten, zodat u geen adapters nodig heeft. 

Rondom de appartementen bevindt zich een tropische palmentuin met een zwembad waar na zonsondergang sfeervolle tuinverlichting brandt.  Bij het zwembad bevindt zich een schaduwrijk terras met palapa, er is een jacuzzi en een buitenkeuken met gas BBQ.

Er is een gezamenlijke wasruimte met een wasmachine (tegen betaling), strijkfaciliteiten, stofzuiger, EHBO-koffer, BBQ, boeken, spelletjes en verhuur van strandbedjes of stoelen. Op het terrein zijn waslijnen aanwezig.                                                                                  De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en van schoon bed- en keukenlinnen, handdoeken (inclusief) en strandhanddoeken voorzien.

Wij zorgen altijd dat u bij aankomst in een schoon en net appartement komt. Ook besteden wij veel tijd aan het onderhoud van de gebouwen, appartementen, de tropische palmentuin en de parkeerplaatsen. U kunt ondanks de aanwezigheid van 10 appartementen heerlijk van uw rust genieten. Er is Wifi op het hele terrein.