Sero Biento Apartments
Aruba

Zon, zee, strand, geweldig eten en nog veel meer! U vindt het allemaal op Aruba. Voor een schoon, comfortabel, rustig en volledig uitgerust verblijf kunt u bij Sero Biento Apartments terecht. Wij ontvangen onze gasten met veel plezier al meer dan 15 jaar.

Vakantie appartementen

Bent u op zoek naar een verblijf in Aruba? Wij ontvangen u graag in onze schone, comfortabele en van alle gemakken voorziene studio’s en 2 kamer appartementen met o.a. ruime koelkast, wekelijkse schoonmaak met schoon linnengoed en gratis vliegveld transfer.  De appartementen zijn gelegen in een rustige en centrale omgeving. In 10 minuten rijden bent U bij het vliegveld, Surfside beach en Oranjestad.

Studio 1

$ 43 per nacht. Min. 6 nachten.

Studio 1 is een ruime studio gelegen aan de straatkant met een privé terras met tafel en stoelen.                    

Studio 3 & 4

$ 43 per nacht. Min. 6 nachten.

Studio 3 en 4 zijn aan de tuin kant gelegen en zijn met een dubbele tussendeur te koppelen zodat ze samen geschikt zijn voor 4 personen.

Appartement 2

$ 60 per nacht. Min. 6 nachten.

Appartement 2 is een twee kamer appartement met een ruime tuin, overdekt terras en eigen BBQ. 

Appartement 5

$ 60 per nacht. Min. 6 nachten.

Appartement/chalet 5 is een twee kamer appartement met een ruime privé tuin. 

Permanente verhuur

Wilt u voor een langere tijd op Aruba verblijven? Dan kunt u kiezen uit onze permanente appartementen die wij verhuren. 

Sero Biento Apartments #13D

De appartementen bestaan uit een ruime porch, een woonkamer met open keuken, een badkamer met warm water en twee slaapkamers met vaste kasten. De bewoners hebben een eigen parkeerplaats en kunnen gebruik maken van de gezamenlijke tuin, zwembad en wasruimte met wasmachine.

 

Sero Biento Apartments #13F

Dit huis bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer (warm en koud water), hal met apart toilet en twee slaapkamers. Er is een heerlijk, op de wind gelegen overdekt terras en er is een eigen parkeerplaats naast het huis. Om het huis bevindt zich een privé tuin overgaand in de gezamenlijke tuin met zwembad. 

Over ons

Wij, Eric en Petrina, ontvangen onze gasten al meer dan 15 jaar met veel plezier op dushi Aruba.  Wij wonen zelf in een van de apartementen en zijn hierdoor snel bereikbaar voor alle informatie die u nodig heeft. 

Sero Biento Apartments is rustig en centraal gelegen vlak bij de hooiberg. Het complex bestaat uit 10 appartementen omringd door een tropisch tuin waar u heerlijk kunt genieten en waar u kunt afkoelen in het zwembad.

Sero Biento Apartments

Enkele impressies van ons appartementen complex. 

Gasten vertellen

Lees hier hoe andere gasten hun verblijf bij Sero Biento Apartments hebben ervaren.